Wens je als contractueel te werken bij de overheid?

Maak gerust je profiel aan in de databank van Selor. Al onze contractuele wervingen in onze FOD beginnen met een uitgebreide zoekopdracht in deze profielendatabank van Selor, zonder een voorafgaande publicatie van de vacature.

Schrijf je in op de automatische mailinglist om elke week vacatures van de Selor-website, aangepast aan jouw profiel, in je mailbox te ontvangen.

Ambieer je een job als topmanager/ mandataris? 

Voor de meeste jobs die gepubliceerd worden via Selor verloopt de selectie via een standaardprocedure. Maar als het gaat om bijzonder veeleisende jobs, zoals die van topmanagers, dan geldt een aparte, meer uitgebreide procedure.

Enkel indien je een masterdiploma op zak hebt, of indien je reeds een job op masterniveau (A) uitoefent binnen de federale overheid, kom je in aanmerking voor een job als topmanager. Afhankelijk van de job is een managementervaring van minimaal 6 jaar of een professionele ervaring van minstens 5 of 10 jaar vereist. De uiteindelijke laureaat krijgt een mandaat van 6 jaar, dat daarna verlengd kan worden.

Zoals voor alle andere jobs solliciteer je ook voor een job als topmanager via Selor.

Wens je elke week vacatures van de Selor website aangepast aan jouw profiel in je mailbox te ontvangen, schrijf je dan in op de automatische mailinglist.

Werk je nu al bij de overheid en wens je van job te veranderen?

Maak gerust je profiel in de databank van Selor aan. Al onze statutaire wervingsexamens die wij organiseren, kan je terugvinden op deze website. Raadpleeg dus regelmatig de examens voor statutairen op de website van Selor en neem eraan deel als er functies bij zijn die je interesseren.

Je kan ook inschrijven op de automatische mailinglist om elke week vacatures van de Selor website aangepast aan jouw profiel in je mailbox te ontvangen.

Wens je als stagiair-student of vrijwilliger bij ons ervaring op te doen?

  • Je studeert nog: 
    Als stagiair-student kan je bij ons ervaring opdoen in het kader van je studies of je opleiding en dit op basis van een stageovereenkomst tussen onze FOD en jouw school/opleidingsinstituut  (bv. universiteit, VDAB…). Meer info over stages vind je in dit document hieronder.
  • Je bent ingeschreven als werkzoekende:
    Als vrijwilliger kan je ervaring opdoen in het werken bij de overheid. In dat geval wordt een overeenkomst gesloten tussen jou en onze FOD.

    Je stage of vrijwilligerswerk is onbetaald (enkel de openbaar vervoerskosten worden vergoed) maar levert je wel een hoop ervaring op en een uitbreiding van je netwerk.

Hoe een aanvraag indienen?

Stuur een e-mail met je CV en je motivatiebrief naar het adres: selections@health.fgov.be en vermeld hierbij zeker in welk domein precies van onze FOD je graag werkervaring wenst op te doen en tijdens welke periode.