De FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu is op zoek naar twaalf jonge controleurs voor het rookverbod en de verkoop van alcohol aan jongeren.

Iets voor jou? Doe snel de test!

Je bent -26
Als controleur werk je undercover. Je duikt regelmatig het nachtleven in om de fuifomgeving voor jongeren veilig te houden. Dankzij je jonge jaren val je niet op. Sociale media kennen voor jou geen geheimen: jij weet alle feestjes te vinden.

Je bent liever onderweg dan geparkeerd aan een bureau
Afwisseling, dat heb jij nodig. Elke dag kom je op nieuwe plaatsen en ontmoet je nieuwe mensen. Dat je in je eigen streek kan werken, is mooi meegenomen.

Jouw planning is jouw keuze
Je plant je controles alleen, of samen met een collega als dat beter uitkomt. Het gaat er om dat je je doelstellingen haalt, de rest is aan jou!

Je bent goed met mensen
Jij weet dat je niet met het vingertje moet wijzen om te overtuigen. Als de gemoederen hoog oplaaien hou jij het hoofd koel.

Je bent je netwerk
Je bent controleur, geen superheld die overal tegelijk kan zijn. Daarom hou je een goed contact met de lokale overheden en politiediensten. Zo blijf je op de hoogte én kan je zelf op hulp rekenen. Je werkt zoveel mogelijk samen met lokale verenigingen en jeugdorganisaties.

Je gelooft in gezondheid
Voor jou is een rookvrije horeca niet meer dan normaal. Jongeren met een alcoholvergiftiging op de spoedafdeling helemaal niet. Je bent fier dat je je steentje kan bijdragen aan een gezonde leefomgeving.

In de uitgebreide vacature lees je meer over de gevraagde competenties, de deelnemingsvoorwaarden en het selectieproces. De vacature vind je ook op de website van de VDAB en Actiris.

Deze vacature wordt ingevuld via een startbaanovereenkomst. Hierdoor mag je niet ouder zijn dan 26 jaar om in aanmerking te komen voor deze job.

Heb je interesse? Stuur dan ten laatste op woensdag 31 augustus 2016 je motivatiebrief en CV naar lindsay.temmerman@gezondheid.belgie.be

Je vindt meer informatie over de Controledienst Tabak en Alcohol op onze website, in de rubrieken ‘tabaksproducten en rookverbod’ en ‘alcohol’.