Opgelet: dit event is reeds voorbij. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Vraagt u zich af wat de link is tussen uw onderneming en de biodiversiteit? Verwondert u zich als onderneming over wat u kan doen voor biodiversiteit? Welke voordelen heeft een onderneming hierbij?

Dan is dit evenement voor u !

Biodiversity at the heart of Business
Which perspectives for our companies?

21 April 2017
Place: Brussels @ The Residence Palace

Neem deel aan deze dag van reflectie en uitwisseling. Gedurende het programma komen verschillende gewestelijke, federale en sectorale initiatieven aan bod. Talrijke experten zullen uw vragen beantwoorden. Ontdek het programma van deze dag hier.

Registratie is gratis, maar verplicht. Dank om het inschrijfformulier in te vullen die u hier kunt vinden. Inschrijvingen zijn open tot 7 april.

Ondernemingen zullen uitgenodigd worden om aan een postersessie deel te nemen.  Opgelet, het aantal posters is beperkt. U vindt hierbij het gewenste formaat. De poster, klaar om af te drukken, dient te worden opgestuurd ten laatste voor 10 april naar steven.vanonckelen@lne.vlaanderen.be. U zult van ons een bevestiging ontvangen.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op 21 april.

Dit evenement wordt georganiseerd door de federale en gewestelijke overheden, met de ondersteuning van de sectorfederaties.