Het Koninklijk Besluit van 4 april 2019 betreffende het op de markt aanbieden en het gebruiken van biociden bepaalt dat gebruikers van producten van het Gesloten Circuit hun status als geregistreerde gebruiker jaarlijks moeten bevestigen. Dit jaar loopt de bevestigingstermijn tot en met donderdag 31 december 2020.

Om uw status als geregistreerde gebruiker te bevestigen, volstaat het om u met uw e-mailadres en paswoord aan te melden in de applicatie van het Gesloten Circuit. Als u zich eenmaal heeft aangemeld, gebeurt de bevestiging automatisch en zonder verdere handelingen van uw kant. Als de aanmelding met succes is verlopen, wordt het vakje ‘status use’ in het bedrijfsprofiel vanzelf aangevinkt en zal u een emailbevestiging ontvangen.

Als u uw paswoord of emailadres bent vergeten, raadpleeg rubrieken 4 en 5 van onze webpagina Gesloten Circuit.

Het opstellen van een lijst van gekochte/gebruikte producten in de applicatie van het Gesloten Circuit is niet meer verplicht voor gebruikers maar wordt wel sterk aanbevolen.

Het is momenteel niet mogelijk om de taalinstellingen in de applicatie van het Gesloten Circuit te wijzigen. Onze ICT team stelt echter alles in het werk om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Bij vragen of problemen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.