Uw vergadering valt buiten de openingsuren van het gebouw

Let op: voor vergaderingen die na 20.00 uur beginnen, krijgt u ten vroegste 1 uur voor aanvang toegang tot het gebouw. Wanneer u bijvoorbeeld een vergadering heeft om 21.00 uur, zal u pas om 20.00 uur het gebouw kunnen betreden.

WIFI voor bezoekers

Wilt u gebruikmaken van het WIFI-netwerk? Zoek dan bij de netwerken naar ‘Health-guest’ en gebruik de code die u via SMS toegestuurd zal worden.
 
Voor of na de vergadering kan u steeds plaatsnemen op één van de aanlandplekken in onze medialounge (op de gelijkvloerse verdieping, rechts van het onthaal) of op de eerste verdieping.

Het congrescentrum

De vergaderzalen van zone A bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping. Deze bereikt u via de poortjes aan de rechterkant van de onthaalbalie. U kan de poortjes openen met uw QR-code.
 
De vergaderzalen van zone B t.e.m. G bevinden zich op de eerste verdieping. Deze bereikt u gemakkelijk via de grote trap links van de inkom. Op de eerste verdieping bevindt zich ook een onthaalbalie, waar u terecht kan voor vragen of meer informatie.
 
De vergaderzalen van zone H bevinden zich op de tweede verdieping. Deze bereikt u via de grote trap links van de inkom. De signalisatieborden wijzen aan waar de vergaderzalen van zone H zich bevinden.


WIFI voor bezoekers

Wilt u gebruikmaken van het WIFI-netwerk? Zoek dan bij de netwerken naar ‘Health-guest’ en gebruik de code die u via SMS toegestuurd zal worden.
 
Voor of na uw vergadering kan u steeds plaatsnemen op één van de aanlandplekken in onze medialounge (op de gelijkvloerse verdieping, rechts van het onthaal) of op de eerste verdieping.

Bereikbaarheid van de parking

 U kan zich parkeren bij Q-Park aan de Pachecolaan 7, 1000 Brussel.

  1. Wanneer u hier (op de dag van uw vergadering) aankomt, kan u cashless binnenrijden met uw bankkaart (de slagboom opent).
  2. Wanneer u geparkeerd bent, kan u te voet naar de ingang van het Galileegebouw: Galileelaan 5, 1210 Brussel (8 minuten wandelen). Op het plan hieronder ziet u de ingang voor voetgangers.
  3. Wanneer u het gebouw binnenkomt, gaat u best eerst langs het onthaal op de gelijkvloerse verdieping om uw parkeervoucher op te halen. Met deze voucher zal u de parking later kunnen buitenrijden.
  4. Bij het buitenrijden van de parking dient u eerst de voucher in te brengen en nadien uw bankkaart. Hierdoor zal de slagboom openen. De betaalautomaat zal een te betalen bedrag van € 0 aangeven.

Bent u een bezoeker met beperkte mobiliteit? Lees dan hier waar u alternatief kan parkeren.De QR-code

Wat als u uw QR-code niet bij de hand hebt?
 
Als u de QR-code niet bij hebt, kan u altijd terecht bij het digitaal onthaal recht tegenover de inkom. Met uw eID kan u zich hier aanmelden en een nieuwe QR-code afprinten.


 
Bij problemen of moeilijkheden kan u zich steeds wenden tot de medewerkers aan de onthaalbalie, die zich rechts van de inkom bevindt. Zij helpen u graag verder.

Iedereen is welkom

Bezoekers met beperkte mobiliteit

Bent u een bezoeker met beperkte mobiliteit? De medewerkers van het onthaal staan klaar om u te begeleiden bij het betreden van het gebouw en de vergaderzalen. U vindt ze aan de onthaalbalie rechts van de inkom. Wanneer het gebruik van de draaideur moeilijk is, kan u aan de rechterkant aanbellen. Vervolgens wordt u begeleid bij het betreden van het gebouw.
 
Minder mobiele bezoekers die met de wagen naar het gebouw komen, kunnen parkeren in de parking van de Galileelaan op -01. De inkom van de parking bevindt zich links van de inkom van het gebouw. De uitgang van de parking is in de Brialmontstraat. Na het parkeren, kan u de lift nemen naar de gelijkvloerse verdieping, waar u het onthaal terugvindt. 

Wanneer u borstvoeding geeft

Geeft u borstvoeding en heeft u behoefte aan een privéruimte voor het afkolven? Geen enkel probleem. Op de eerste verdieping is een borstvoedingslokaal aanwezig. Er mag telkens maar 1 persoon in de ruimte aanwezig zijn: op het bordje aan de deur kan je zien of de ruimte vrij of bezet is. Het borstvoedingslokaal heeft:

  • een relaxzetel
  • een koelkast
  • een wastafel met warm en koud water
  • zeep en doekjes
  • desinfecterende gel en papieren doekjes om de tafel en de stoelen te ontsmetten
  • desinfecterende handgel om je handen te ontsmetten bij het binnenkomen van de ruimte

Wenst u deze ruimte te gebruiken? Meld dit dan aan de medewerkers van het onthaal op de gelijkvloerse of eerste verdieping.
 
Heeft u nog iets anders nodig? Laat dit dan weten aan de organisator van uw vergadering die de collega’s aan het onthaal kan waarschuwen.