Over een paar weken kun je documenten met betrekking tot je arbeidsongeval(len) ontvangen via My eBox!

Medex maakt sinds vorig jaar gebruik van eBox Burger voor het versturen van documenten voor ziekteverzuim en vervroegd pensioen wegens medische redenen.
Dankzij My eBox kun je ook documenten over je arbeidsongeval(en) digitaal en op één plek ontvangen.

Voor wie? Alle Medex klanten met een actieve e-Box

Wanneer? 1e trimester 2024 voor arbeidsongevallen

Welke documenten? Je kunt documenten ontvangen met betrekking tot ziekteverzuim, vervroegde pensioneringen om medische redenen of een arbeidsongeval.
Documenten met betrekking tot andere Medex opdrachten (transportveiligheid, ...) zullen in de nabije toekomst ook via eBox verstuurd worden.

Enkele voordelen​:

  • Je draagt bij tot de vermindering van het papierverbruik;
  •  Wij kunnen sneller en veiliger met je communiceren;
  •  Je hebt altijd en overal toegang tot uw documenten.

Activeer nu My eBox en ontvang elektronische versies van onze post en die van meer dan 500 instellingen, allemaal op één plek!
Meer dan 3.000.000 Belgen maken er al gebruik van.

Ga naar My eBox | BOSA (belgium.be)
 

  Wat als ik My eBox reeds geactiveerd heb? Bedankt, dat kunnen we alleen maar aanmoedigen! Je hoeft verder niets te doen. Van zodra onze brieven, in het kader van een arbeidsongeval, geactiveerd worden via eBox zal je ze via deze weg ontvangen.

  Wat als ik My eBox niet activeer? Je zal je briefwisseling op papier blijven ontvangen. De belangrijkste communicatie ontvang je via een aangetekende zending.

  Hoe controleer ik of My eBox actief is?

Als je eBox actief is, verschijnt het volgende bericht bij één of meer platformen: Je gaf toestemming aan “my ebox” om volgende informatie voor jou op te halen en aan te bieden via “my ebox”.
 

Meer info?