We zijn op zoek naar controleartsen en artsen-experten op zelfstandige basis.  

Controleartsen voor controles op de arbeidsongeschiktheid (door ziekte of ongeval) bij ambtenaren thuis of in het eigen kabinet en dit voor de volgende regio’s: Mechelen en Poperinge. 

Artsen-experten voor de evaluatie van de lichamelijke schade in het kader van arbeidsongevallen in de publieke sector, met expertises in één van onze volgende medische centra: Brussel en Brugge.

 

Wat bieden we aan ? 

Controlearts arts-expert
U wordt per prestatie aan RIZIV-tarief betaald. U ontvangt een forfaitaire vergoeding van 71,16 € per initieel onderzoek en 55,05 € per bijkomend onderzoek in eenzelfde dossier.
Controle-opdrachten worden aangeboden via een online systeem en u voert de controles thuis bij de ambtenaar of in uw kabinet uit. De expertises gaan door in onze medische centra waar administratieve medewerkers u ondersteunen (inplannen opdrachten, onthaal patiënten onthalen en voorbereiding dossiers). U werkt met een door ons op maat gemaakte applicatie.
Tijdstip van de controles zijn vrij te bepalen tussen 8u en 20u. U kan de onderzoeken doen op een dag of een tijdstip naar keuze, maar wel altijd tijdens de kantooruren.

 

Onze vereisten

 

Controlearts arts-expert
Op zelfstandige basis. Op zelfstandige basis
Ingeschreven bij de Orde der Artsen. Ingeschreven bij de Orde der Artsen
Minimum 5 jaar ervaring als arts.

Arts met enige ervaring in het uitvoeren van onderzoeken in de verzekeringsgeneeskunde; Diploma in de verzekeringsgeneeskunde is een pluspunt.

Beschikken over een eigen kabinet  

Wil u meer weten over dit aanbod? Medex_secretariaat@medex.belgium.be 

 

Geïnteresseerd?

Stuur uw motivatie en een overzicht van uw professionele ervaring vóór 16 maart 2018 door naar: medex_secretariaat@medex.belgium.be. Deel ook de dagen of uren dat u voor deze opdracht beschikbaar bent mee.

 

Contactgegevens

Medex (Bestuur van de medische expertise)

Galileelaan 5, bus 2 

1210 Brussel

Service Center Gezondheid: 02/524 97 97  (bereikbaar op werkdagen tussen 8u00 en 13u00)
Wegens een reorganisatie van onze diensten is het Service Center Gezondheid tot 1 juli 2024 niet telefonisch bereikbaar. U kan ons schriftelijk contacteren door gebruik te maken van ons contactformulier. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.