Deze website is het resultaat van een uitgebreid denkproces over de meest efficiënte manier om ons publiek te informeren. We hebben ook geprobeerd om de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de website te verbeteren door telkens de gebruiker centraal te stellen.

De overgang naar de nieuwe website gaat gepaard met een aantal aanpassingen :

  • Tijdens de overgang naar de nieuwe server, is het mogelijk dat de server niet onmiddellijk zichtbaar is in uw browser of dat u tijdelijk een foutmelding krijgt. U kunt dan best op een later tijdstip opnieuw proberen verbinding te maken.
    In principe zal de situatie tegen het einde van de dag genormaliseerd zijn.
  • Bepaalde webpagina’s zijn nog in opbouw en hebben de status ‘in de maak’. Dit is een tijdelijke situatie en het merendeel van de webpagina’s zal opnieuw zichtbaar zijn in de komende weken. Als u echter geen toegang heeft tot webpagina’s die voor u noodzakelijk zijn, kunt u ons dit signaleren via het contactformulier
  •  De nieuwsbrief die u toelaat om elke week onze nieuwsberichten te volgen zal tijdelijk onderbroken zijn om een nieuwe tool te optimaliseren. De nieuwsbrief zal terug verzonden worden in de loop van de maand mei. Uw abonnementen op de nieuwsbrief blijven bewaard en u hoeft geen stappen te ondernemen om opnieuw onze nieuwsberichten te ontvangen.

We danken u voor uw begrip en geduld tijdens deze verandering.