Blijft u graag op de hoogte van onze activiteiten, actuele dossiers en campagnes? Schrijf u dan in op de nieuwsbrief van de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu.

U ontvangt wekelijks een e-mail met  onze nieuwsberichten over gezondheid, planten en dieren, voeding en milieu. U kiest zelf de onderwerpen waarover u nieuws wil ontvangen. Zo krijgt u de informatie die voor u het meest relevant is.  

Onze nieuwsbrief is volledig vernieuwd maar dat zal weinig veranderen aan uw leesgewoonten.

ConcreEt

  • De nieuwe nieuwsbrief is beschikbaar in Frans en Nederlands en wordt wekelijks op dinsdag  verstuurd.
  • U kunt altijd uw persoonlijke voorkeuren wijzigen of uitschrijven door te klikken op de link "Uitschrijven" onderaan de nieuwsbrief.

NIEUW

  • U ontvangt wekelijks één e-mail met alle nieuwsberichten over de onderwerpen die u gekozen heeft.
  • Naast de vier hoofdthema's en Medex, kunt u ook kiezen voor de categorie "Algemeen nieuws". Die omvat al het nieuws van de Hoge Gezondheidsraad, het Raadgevend Comité voor Bio-ethiek en alle informatie over onze organisatie.
  • Het nieuwe systeem staat niet toe om met eenzelfde e-mailadres meermaals in te schrijven. Als u meermaals met hetzelfde e-mailadres inschrijft, wordt alleen de laatste inschrijving bewaard.
    TIP: Het is dus in principe niet mogelijk om u in te schrijven in verschillende talen. Wilt u de nieuwsbrief toch in verschillende talen ontvangen? Gebruik dan een alias van uw e-mailadres en registreer u via de pagina voor de taal in kwestie.


WAT MOET IK DOEN?

Ik was al ingeschreven in het oude systeem

  • U hoeft niets te doen! Al uw instellingen worden automatisch overgenomen.

Ik wil inschrijven als een nieuwe gebruiker

  • Klik op "Inschrijven op de nieuwsbrief" (op de homepagina  of onder "Nieuws"), of ga rechtstreeks naar de inschrijvingspagina via  http://www.health.belgium.be/newsletter/subscribe.
  • Vul uw e-mailadres in en kies de onderwerpen waarover u nieuws wilt ontvangen: