Medex is een deel van de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu.

Ontdek de 10 redenen om bij de FOD Volksgezondheid te werken!

 

Lopende vacatures

Hieronder vind je de lopende vacatures van Medex. Klik op een vacature om meer details te zien.

 

Als arts

Wens je als arts je eigen praktijk niet op te geven, maar wil je je tegelijkertijd inzetten voor de publieke sector en zijn medische expertises je ding? Je kan perfect deeltijds aan de slag bij ons.

Of heb je net nood aan een gezond evenwicht tussen privé en werk? Kom voltijds bij ons in dienst.

Wij bieden afwisselend en interessant werk, autonomie en flexibiliteit in een moderne  werkomgeving. Bij de dienst Medische kwaliteit werk je in team, krijg je ondersteuning van een seniorarts, kan je specialiseren op het terrein, ... kortom: ruimte voor ontwikkeling en groei.
Een dynamische administratieve en paramedische ploeg biedt je ondersteuning zodat jij je kan focussen op duidelijke en objectieve medische beslissingen. Je komt in contact met een gevarieerd patiëntenbestand en je zal in aanraking komen met uiteenlopende pathologieën.
Te Brussel, of in één van onze regionale medische centra verspreid over het hele land.

  • Interne artsen-experten

Wij werven regelmatig artsen om onze dienst Medische kwaliteit te versterken: interne artsen-experten met ervaring in de verzekeringsgeneeskunde.

  • Zelfstandige artsen

Wij doen soms ook beroep op een netwerk van zelfstandige artsen: controleartsen, artsen-experten voor de GGD, artsen-specialisten, …

  • Stage in de verzekeringsgeneeskunde en medische expertise

Volg je een specialisatie in de verzekeringsgeneeskunde en de medische expertise en ben je op zoek naar een stageplaats? In 2014 hebben wij van de Minister van Volksgezondheid de erkenning als stagedienst gekregen om in te staan voor de opleiding van 2 kandidaten-geneesheren-specialisten in de verzekeringsgeneeskunde en medische expertise. Meer info over de erkenning van Medex als stagedienst.

Werken als ARTS bij Medex?
 

als administratieve medewerker

Onze artsen moeten uiteraard ondersteund worden. Dus uiteraard hebben wij onthaalmedewerkers, dossierbeheerders, coördinatoren en administratief experten nodig.

Ook projectmedewerkers, communicatiemedewerkers, applicatiebeheerders, … maken deel uit van onze administratief team.

 

Hoe solliciteren?

Abonneer je zeker op de Medex-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Bijna al onze jobaanbiedingen (als contractueel of statutair) worden gepubliceerd via de website van Werkenvoor.be Selecteer daar je hoogste diploma en het type contract om een overzicht te krijgen van jobs die op jou van toepassing zijn.

  • Contractueel: vaak gaat het om een contract van bepaalde duur
  • Statutair: dit wil zeggen  dat je vastbenoemd in dienst komst.

Om te solliciteren dien je eerst een profiel aan te maken op  Werkenvoor.be.

Als je dat wenst, ontvang je elke week in je mailbox de jobaanbiedingen van Werkenvoor.be, aangepast aan het door jou ingegeven profiel.

Document

Contactgegevens

Bestuur van de medische expertise (Medex)

Galileelaan 5, bus 2 

1210 Brussel

Service Center Gezondheid: 02/524 97 97  (bereikbaar op werkdagen tussen 8u00 en 13u00)